sobota 8. srpna 2009

Zachariáš z Hradce










Je načase představit Zachariáše z Hradce. Je to ten nejkrásnější jezevčík na světě:-), který úspěšně oslavil své sedmé narozeniny. A to i přes to, že jako půlroční štěně sežral ve Stromovce žalud, který mu zablokoval žaludek z obou stran a miláček měl na mále. Jeho operace stála tehdy patnáct tisíc, ale byly to dobře investované peníze. Od té doby vím, že v Praze existuje nejen psí nemocnice, ale i psí záchranka. Jen to zdravotní pojištění pro psíky zatím nikdo nezavedl.




Zachariáš klame tělem. Vypadá, jako mírumilovný pejsek, ale je to pěkný rváč a bojovník. Raději nesahat a nehladit, to si může dovolit jen málokdo. Teď ovšem prochází jeho trpělivost zkouškou ohněm. Do jeho domácího rajónu přibyla dvě malá koťata - Drahuš a Slávka-tak se učí soužití s nimi. Vzhledem k tomu, že jsou to kočičí holky, tak věřím, že jejich sžívání proběhne úspěšně.

1 komentář:

  1. Dobrý večer,Jitko.
    My máme taky takového jezevce.Na vánoce bue mít 12 let.Je strašně hodný,rád se sprchuje,fánuje,chodí za holkama,tím pádem i uteče přes silnic,nikdy nikoho nepokousal,s cizími psy nemá problém,každý si ho může pohladit,má trpělivost s dětmi,jí samé dobroty,ale i kosti od popelnic,o které se pak spolu přetahujeme,někdy nejí ani tu šunku,a z toho sní i papriku,protože přišla pětiletá vnučka a žárlí.Na svoje věci si dává dobrý pozor,a když mu třeba peru jeho hrošici-sex.trenažér-stojí u pračky a pak u dveří na balkon,kde se suší.Má spoustu hraček a oblečků do mrazu a rozumí,co mu vykládám.Já si myslím,že psi umí mluvit,jen nechtějí....mám ho ráda nadevše,spí se mnou,jí se mnou,a nechci myslet na tu bolest ,až tady nebude.Už nikdy nechci být bez tvrdohlavého,urážlivého,nejmilejšího psa.Až ta chvíle nastane,už ted´vím,že budu mít doma další dlouhosrsté jezevčátko.Nevydžela bych to už bez něj.Vy asi taky ne,jak čtu o vašem Zachovi.Náš se jmenuje Jaris,Jaroušek,Jarulka,Jaroslav atd. podle toho co právě dělá....přeji hodně zdraví,at´jsou s náma ti naši miláčkové co nejdýl.Jana.A.

    OdpovědětVymazat