neděle 12. prosince 2010

Dědictví minulosti

Nová knížka Barbary Erskinové, která právě vyšla, mi zpříjemňuje chromý víkend, respektive neděli, včera jsem ještě knihu v ruce neudržela. Dnes už se lehce zablýsklo na lepší časy, takže mohu i číst, a Erskinová se čte sama. Pravda, nejvíc mě stejně bavila její první kniha, Žila jsem už před staletími, ale i tak si ji nikdy nenechám ujít a ráda si ji přečtu. Cena byla adekvátní vánočnímu trhu, jenže čekat na slevy nebylo nikdy mojí silnou stránkou, a tak jsem si ji zakoupila cestou z lékárny. Asi i proto, že zásoba léků (které v podstatě nijak nepomáhají) byla mnohem dražší a tak dát čtyři stovky za knihu mi přišlo skoro normální. Samozřejmě s důrazem na slově skoro! Ale když díky Dědictví minulosti zapomenu na přítomného housera, je to fajn. Navíc mě těší takřka čtyřista stran, jsem ráda, když se k příběhu mohu vracet a neshltnu ho během večera. Ovšem vzhledem k tomu, že nic jiného dělat nemohu, možná i čtyřista stran zdolám ještě dnes. Pak by ovšem bylo dobré,kdybych od knihy vstala uzdravená. Nu, uvidíme.:-)

5 komentářů:

  1. Zdravím a držím pěsti Jitko, ať i houser patří k minulosti! Tuhle Erskinovou jsem ještě nečetla, snad po Vánočním běsu

    OdpovědětVymazat
  2. Proti houserovi by možná pomohly i Ženy ohně - potěší i zahřejí.Přeji rychlé uzdravení :-)

    OdpovědětVymazat
  3. O tuhle knížku jsem si napsala Ježíškovi ;)
    Já jsem četla zatím jen Šepoty v písku a Království stínu. Tak se už těším.
    Doufám, že už je líp.

    OdpovědětVymazat
  4. Knihy od Barbary Erskinové jsem taky ráda četla. Docela mě láká si novou knihu koupit. Ale asi až po svátcích, teď se nechytám:-( Třeba dostanu i nějakou povánoční slevu, doufat mohu, že:-)
    Přeju, ať je vám brzy líp!

    OdpovědětVymazat
  5. No tak já bych taky psala..ale letos ježíšek stávkuje:-)

    OdpovědětVymazat