středa 29. prosince 2010

Pobavit Boha

Říká se, že chcete-li pobavit Boha, seznamte ho se svými plány.:-) Nechci tady rozkrývat svoje nitro ani vytvářet novou pětiletku. Jen bych se chtěla zmínit, že bych v roce, který má dvě jedničky na konci, ráda zkusila vydat dvě knížky.:-) Poslední slovo samozřejmě patří ani ne tak Bohu, jako nakladateli, proto to neplánuji, jen navrhuji. Svého času vznikla vize dvouleté periodicity. A protože Odnikud nikam vyšlo v roce 2009,( Jan Heřman 2007) zákonitě přichází rok dalšího vydání:-) V merku mám knihu, která dějově zůstává ve vystěhované oblasti, jen si víc pohrává s myšlenkou totálně nasazených lidí, na které se asi dnes už trochu zapomíná. A ta druhá odvážná myšlenka, to jsou ty dlouho avizované školní perličky, které by teoreticky mohly vyjít k prvnímu září?:-) Symbolicky. Zatímco druhá kniha by se vrhla na vánoční trh:-)Tak, to jsem to tady hezky naplánovala a pobavila Boha a pana nakladatele. Jsem zvědavá, jak se k tomu postaví. Oba:-)

7 komentářů:

  1. Moc přeju, aby plány vyšly a taky nějaké neplánované překvapení navíc:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Řekla bych, že by oba mohli čelem!... se k tomu postavit. A já moc držím palce, ať plány vyjdou a moc se těším na pěkné počteníčko. :o)

    OdpovědětVymazat
  3. Každopádně držím palce, náměty obou knížek mi připadají zajímavé... i když samozřejmě každý jinak. A pokud neplánované překvapení navíc, tak jedině příjemné :)

    OdpovědětVymazat
  4. :-) tak podle této teorie se skromně domnívám, že patřím mezi TOP10 baviče :-)

    Tobě samozřejmě přeju úrodný rok 2011- pravidlo lichých roků by se mělo dodržovat ;-)

    OdpovědětVymazat
  5. Nu pozitivně, předpokládám, dle svého soudu :o)
    Těším se Lýdia :oD

    OdpovědětVymazat
  6. Řekla bych, že i já asi celý život bavím Boha svými plány a sny a on mi pořád ukazuje, že rozhodující slovo má stejně ON. Těším se na Vaše knihy.

    OdpovědětVymazat