úterý 15. února 2011

Jaro

Pro naše tělo dnes začíná biologické jaro. Tuto těžko uvěřitelnou pravdu hlásá Krásná paní, což bohužel nejsem já, ale můj kalendář.:-) Citlivější jsou  podle něho údajně játra a žlučník. Pomáhat by měl ostropestřec mariánský. To je ovšem pojem, který vůbec neznám, pak nevím, co mi může pomoci.:-) Oslabení jater se prý projevuje podrážděním, špatnou náladou či vzdycháním. V tom případě má problémy s játry celá sborovna:-). A má se chodit dřív spát a ráno dříve stávat. Ani jedno se mi nedaří. Krásná paní má sice krásné rady, ale někdy je těžké se jimi řídit. Ovšem ráda je čtu. A  je  dobré to vědět. I když já se cítím, jako když jsem docela citlivá celá, nejen játra a žlučník:-)A o jaru si můžu nechat jen zdát, podle mě moje tělo najelo na režim zimního spánku starého medvěda. Ale zase ten kalendář je tak optimistický, třeba to doopravdické jaro nějakým způsobem přivolá.

4 komentáře:

  1. :))) problem s pecenou (jatrami) ma v tomto pripade aj nasa kancelaria :))) asi im vsetkym kupim nejake lieciky napr. http://www.samoleceni.cz/3578830110642/arkokapsle-ostropestrec-mariansky-cps.45 To je to, co by vam mohlo pomoct, dakujem za tip...ocistit organizmus potrebujem aj ja...:)), pekny den

    OdpovědětVymazat
  2. Ostropestřec prý opravdu pomáhá, moje mamka ho brala po zánětu jater, kamarádka ho dávala dceři po mononukleoze, doporučuje se dávat současně s antibiotiky. Já ho znám v sypké formě, bere se lžička denně zapíjí vodou. Prý to chutná jak seno.

    OdpovědětVymazat
  3. Zdravím,mě pomohl Váš komentář! tak jsem se chechtala až jsem se zapotila a cítím se skvěle!Váš postřeh je tak pravdivý a ůderný ,prostě suprrrrrrrrrrrrrr !!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  4. No já budu mít játra určitě v háji brzy..ale ne kvůli pohybzu měsíce,ale kvůli zubařům!

    OdpovědětVymazat