pondělí 21. března 2011

Lázeňské ohlédnutí s Britney:-)

Neovyklý a velmi příjemný pocit odpočinutí a energie přetrval i dnes. Sice nelze jednoznačně určit, zda za to může jarní sluníčko či lázeňské dozvuky, ale sázím na ty lázně. Záda nebolela, nervy nebyly napjaté, ba i úsměv byl. Snad i kruhy pod očima byly menší, takže vstup do jara veskrze kladný. Velmi úspěšný pokus o relaxaci.
 Další můj pokus byl s Britney nahoře bez,:-) a musím konstatovat, že i ten byl nečekaně úspěšný. Počet přístupů se minimálně ztrojnásobil. Některé vtípky tedy skutečně fungují:-) Kdyby si tak všichni, co klikli, koupili knihu, jistě by mě pan nakladatel pochválil. V tomto ohledu se ale musím spolehnout jen sama na sebe, nikoli na Britney. Ne tedy, že bych hodlala být někde nahoře bez, ale autorské čtení bude v Benešově 19. dubna od 17. hodin. To, kdybyste náhodou měli cestu kolem:-). V kavárně hotelu Pošta.
A v Lucerně prý bude Barování.  Asi dost monstrózní. O to větší to zcela jistě bude zážitek.

3 komentáře:

  1. V Benešově....jejda, to mám kousek...že bych přišla? :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Možná už budu mít tu knihu, že byste mi ji podepsala? Objednal jsem právě teď. Jsem po třech dnech u počítače a s radostí se opět vracím do postele. Pocení je v posteli přeci jen příjemněší, byť sám :). Ale do toho 19. dubna budu už ok.

    OdpovědětVymazat