pátek 25. března 2011

Spláchnutí

 Týdenního stresu je nejlepší v hospodě nebo v bazénu. Vybrala jsem si bazén a dobře jsem udělala. V pátek odpoledne v bazénu nebyla ani noha, zřejmě byli všichni právě v té hospodě. Takže jsem mohla vesele pilovat svůj skvělý plavecký styl ala paní radová, a hodinku protahovat své ztuhlé svalstvo a čistit hlavu od pracovních povinností. A zapomenout na hysterie některých kolegyň, které to školství dovedou udělat ještě horší než je. Je všeobecně známé, že ani vzdělání ani znalost jazyků hodnotného člověka nedělá, ale stejně mě pořád zaráží, co všechno se za tou katedrou pohybuje. Žel, už od Werricha víme, jaké srážky jsou nejhorší, a vyhnout se jim prostě nelze. Pak takový bazén nabízí dokonalou očistu, zaplavat si, unavit se, vyčistit hlavu. Prostě spláchnout. A dobrý.
Večer jsem pak na netu objevila zprávu, jak Japonci dokázali opravit svoji dálnici zničenou zemětřesením za šest dní. Tomu našinec odchovaný českými neopravitelnými výtluky prostě nemůže uvěřit. A stalo se:-) Japonce prostě ani opravdové spláchnutí nezdeptá. Chtěla bych mít jejich sílu :-) a energii :-). V pátek večer nemám ani jedno ani druhé:-). Příště zkusím tu hospodu:-)

1 komentář:

  1. ...a já se Jitko pokouším zaradovat, že tá srážka je za mnou...jen velice málopravděpodobně mě čeká ten den další :oD Bazén je skvělá relaxace...já se nechala provést novým zařízením v nově otevřené Harfě...jen ty prachy..za klubový vstup mě odrazuje.

    OdpovědětVymazat