neděle 8. dubna 2012

Jeden musí z kola ven

…. jsem si úspěšně spletla s Vyhoďme ho z kola ven. Už mám asi sklerózu. J. A těšila jsem se zbytečně. Knihu jsem totiž vyhrála. Bio Oko vyzývalo k zaslání fotografie jejich programu v domácím prostředí. A jelikož jsem člověk soutěživý, zauvažovala jsem o tom. Když jsem pak viděla program povalující se na pracovním stole, nedalo mi to a vyblejskla jsem hoJ. Fotograf jsem mizerný, to o sobě vím, ale soutěživý duch ve spojení s drzostí zvítězilyJ a fotku jsem poslala. Vzhledem k tomu, že jsem nakonec vyhrála, přesněji řečeno, dostala se mezi tři oceněné, tipuji, že fotku jsme poslali právě jen my třiJ. Výhrou byla kniha Jeden musí z kola ven. Tak jsem se zaradovala, Vyhoďme ho z kola ven mám sice doma, ale novější vydání bych uvítala. Mám tu knihu ráda. Nu, a nakonec jsem si domů přinesla špionážní román, podle kterého byl natočen film, který v Oku běžíJ. Tak si teď mohu vybrat, zda si dřív přečtu knihu nebo zda zaběhnu na film. Normálně automaticky upřednostňuji knihy, ale špionážní romány nejsou zrovna můj šálek kávy, tak vlastně nevím.  Získala jsem tedy tak trochu Pyrrhovo vítězství, ale soutěživce potěší každá výhraJ, mě tedy určitě. A třeba kniha bude nakonec dobrá, jeden nikdy neví.

4 komentáře:

  1. Prý je to - podle recenzentů - velmi dobrý film, který knihu poměrně věrně sleduje, a kniha je prý taky dobrá :-) Tak babo raď. Chtěla jsem na film jít a knihu si přečíst, tak mě ty recenze nalákaly, jarní chřipka mi zabránila v obojím, tak se těším na Vaši zprávu. Markéta K.

    OdpovědětVymazat
  2. ...že by nakonec všicni vyhozeni z kola stáli zato ? :o))) Krásné Velikonoce Jitko :o)

    OdpovědětVymazat
  3. Gratuluji k vítězství a přeji krásné Velikonoce!

    OdpovědětVymazat
  4. Film jsem v Oku viděla minulý týden, je skvělý, ale je jen špionážní, tak nevím, jestli se Vám bude líbit. Je výborně obsazen nejlepšími britskými herci v čele s Gary Oldmanem a Colinem Firthem, je to jeden z nejlepších filmů, herecký koncert všech, co jsem viděla v poslední době. Je v něm dokonalá hudba. Angličtí agenti hledají mezi sebou krtka, agenta KGB. Šla jsem z něj nadšená, opatřila jsem si ještě původní seriál BBC, který byl původně podle knihy Johna le Carré natočen, z jedné třetiny se odehrává v Československu. Doporučila bych ho. Hanasan.

    OdpovědětVymazat