pátek 8. června 2012

Mírová politika

Tento týden byl na genialitu našich studentů, respektive studentek, poměrně úrodný J. Asi nějaké erupce na slunci. Nebo jsou i děti na konci školního roku krůček od nervového zhroucení, podobně jako většina kantorů. Červen je totiž poměrně ďábelský měsíc a ani vidina světla na konci tunelu, tedy prázdninJ, nezabrání tomu, že většina učitelského sboru mele z posledního.  Zjevně jsou na tom úplně stejně i děti. Zadání písemné práce znělo: mírová politika Jiřího z Poděbrad. Zřejmě pekelně soustředěnéJ děvče si opsalo virová politika a celou písemku zápasilo s výmysly, s jakými chorobami asi tak mohl Jiřík bojovat!! Divné jí na tom nepřišlo vůbec nic. Nu, ve škole se opravdu nenudíme.  V červnu rozhodně neJ

13 komentářů:

  1. :-D Věřím, že kantorku taková práce celkem spolehlivě vyvede z míry, nezúčastněný pozorovatel se však náramně baví, děkuji za zvednutí nálady :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to nema chybu!!!! :-))) mas nejakou specialni tridu, ne?;-)

    OdpovědětVymazat
  3. No tak to je teda něco, myslím, že milá studentka bude mít spolehlivé téma k rozesmání i po letech. Jestli ovšem pochopila tu pointu :-))

    OdpovědětVymazat
  4. Je dobře, že dokážeme zvednout náladu, jistě se i studentka zasměje, ač při opravování nevypadala, že by ji pointa nějak nadchla:-) Pravdou je, že to na speciální třídu vypadá, neřku-li na zvláštní školu, ale nejde o jednu třídu, spravedlivě si to rozdělily, napříč věkem:-) Je to prostě spciální generace:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Speciální samozřejmě. Už mám taky dost:-)

    OdpovědětVymazat
  6. na kterém ministerstvu asi bude pracovat?? :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nu, řekla bych, že je to skoro jedno. Pak bude "dřít jako kůň" a bude v poho, virus nevirus:-)

      Vymazat
  7. Nejen učitelé a děti mají dost. I rodiče melou z posledního. Někdy mám pocit, že se na prázdniny těším víc než dcera!

    OdpovědětVymazat
  8. Byla asi inspirována novým, počítačovým virem...? Jinak je to perla pro pokračování, "Třídní knihy do tramvaje" :-D

    OdpovědětVymazat
  9. To by člověk z hlavy nevymyslel. Už hemisféra mě dostala do kolen:-)
    Přidávám perličku z francouzské školy:
    "Co napsal Rimbaud?"
    "Ten napsal spoustu věcí... třeba filmy..."
    "Filmy? Jaké"
    "No... Rambo 1, Rambo 2, Rambo 3..."

    OdpovědětVymazat
  10. Nu Rambo mě dostal, zjevně jsou podobní intelektuálové napříč celou Evropou:-). Opravdu jsou to perly do pokračování Třídní knížky:-)A na prázdniny se těším jako malé děcko, rozhodně víc,než samotní studenti:-)

    OdpovědětVymazat