úterý 20. srpna 2013

Kouzelníci na Letné

Každý z nás by si jistě přál občas si něco vyčarovat. Vytáhnout z klobouku i něco jiného než jen králíky, byť zrovna oni svoje kouzlo rozhodně nepostrádají. I v dospělosti se často cítím jako Bob, či spíše jako Bobek, kterému se z klobouku ráno prostě nechce. Navíc Pokustón je jeden z mála kouzelníků, které znám jménem. Pak samozřejmě světoznámý Coperfield a legendární Houdini, Rumburak a to je tak všechno. Přesto mám kouzla ráda, radši ale ta komornější, než Coperfieldovu show.
   Je sice asi smutnou pravdou, že doba klasických kouzelníků a jejich půvabných triků pomalu mizí na smetišti dějin, ale dozvuky tady ještě jsou, a byla by škoda je nevyužít. Letenský Monmartre právě nyní nabízí výstavku kouzelnických rekvizit, přičemž to může být zajímavé hlavně pro děti, zatímco rodiče si zatím odskočí na kávu či přímo do Muzea kávy.
      Anebo se též pokochají starými kouzelnickými rekvizitami.

 A pokud ty kouzelníky opravdu milujete, lze vyrazit s dětmi přímo na živého kouzelníka, který tady v kouzelné zahradě:-) v ulici Jana Zajíce v galerii Scarabeus bude čarovat pátého září. Pokud si tady tedy rezervujete místečko, můžete s dětmi vstoupit do školního roku přímo kouzelně. Jistě to bude stát za to. Prostě, možná přijde i kouzelník přímo v reálu. 

                               

1 komentář:

  1. úžasné místo! Připadala jsem si tam jak v kulisách nějakého romantického filmu :-) Zajdeme tam určitě zase! ;-)

    OdpovědětVymazat