úterý 26. května 2015

Studánka

aneb zase jeden vydařený víkend. Přesněji řečeno wellness víkend:-).


































2 komentáře:

  1. Ad čtenářský deník. Já jsem se naopak pozastavovala nad tím, že syn si nemusel vést čtenářský deník. Prý jim paní profesorka řekla, že to nechce, že by to stejně někde opsali nebo stáhli na netu...No, myslím, že několika cílenými dotazy se dá zjistit, zda student četl nebo pouze opsal. Takhle jsme před maturitou společně oprašovali jednotlivé básně Kytice či planety navštívené Malým princem. Četl (ač nerad), ale bez poznámek k přečtenému si po 4 letech mnohé pochopitelně nepamatoval. Jinak mi přijde ubohé, že maturanti mají k maturitě předložit seznam 20 přečtených knih povinné literatury. To by mělo být minimálně za ročník a ne za celé studium. Všeobecný přehled podle toho vypadá a odskáče to chudák Jidáš.
    Mám ráda váš blog a vtipné postřehy, těší mne, že jste se rozhodla ve psaní pokračovat. a závidím ta dějepisná setkání - všechna témata by mne moc bavila, ale pro zaměstnaného člověka z pohraničí je to nedostupné.

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji za milá slova a Váš komentář. A jsem ráda, že mám čtenáře i v pohraničí, to mě těší ( i zavazuje). S četbou máte naprostou pravdu, leč nadřízené orgány to vidí jinak:-) Hezký den Vám srdečně přeji

    OdpovědětVymazat