neděle 7. června 2015

Avon pochod


  Horká sobota a Avon pochod jako již tradiční červnová záležitost. Letos bez foťáku, protože ten zůstal zapomenutý v práci. Ale ona je to stále stejná barevná lavina, která se valí pražskými ulicemi. Fialová lavina:-). Pravda, včera bylo opravdu teplíčko, takže se cesta zdála pocitově trochu delší. Nicméně, došly jsme a tedy snad i udělaly něco pro dobrou věc. Vždycky mě překvapí množství lidí, které má zjevně stejný cíl, něco málo udělat. Zdá se mi, že je takových lidí rok od roku více. Letos to bylo takové jubilejní, již patnáctý ročník. My jsme šly potřetí.  
Nové tričko, jiná trasa, cíl na Rohanském ostrově. A tam kulturní tečka, vystoupení mnoha hudebních skupin, které také celou akci podporují. Stejně,jako mediálně známé ambasadorky, které bylo letos hodně vidět. A také se mi zdálo, že je i nějak víc mužů....

Vedro trochu rozptyloval kropicí vůz, ale v rozpálených ulicích to skoro nebylo znát. Ale i tak to byl zážitek, letos opravdu žhavý. Tak snad to k něčemu bude dobréJ, čili řečeno slovy klasika: dobrá věc se podařila. ..

Žádné komentáře:

Okomentovat