neděle 27. března 2016

Šťastná kniha

Jsem zvědavá, zda po jejím přečtení budu šťastná:-) Nebo alespoň šťastnější? Je to samozřejmě nadsázka, některé texty už znám z blogu či z FB, a některé se tak dokonale trefily do mého rozpoložení a nálady, že jsem si řekla, že asi není špatné je mít i jako knihu. Pravda, třeba Kafe a cigárko mi v té blogové podobě přišlo lepší než pak následně předražená kniha, ale Štastná kniha má cenu normální a tak jsem na ni zvědavá.I proto, že i recenze jsou takové nejednotné, jedna vychvaluje do nebes, druhá zatracuje jako prázdný blábol. Tak je třeba udělat si vlastní názor. Začátek ale vypadá slibně, takže příjemné nedělní čtení
                                                          

6 komentářů:

  1. Jitko, přeji Velikonoce plné pohody a "šťastné" čtení a napište pak názor na knížku...
    Jarka

    OdpovědětVymazat
  2. Jitko,mám je od Bary doma obě dvě:-)Šťastnou knihu jsem četla už je to delší dobu,ale myslim,že ani blabol,ani top to není!Ale příjemné čtení,postřehy ze života,úsměvná i k zamysleni.Já jsem se v některých pasážích poznala a zasmala:-)Tak příjemné svatecni cteni.

    OdpovědětVymazat
  3. Knihu neznám, ale zaujalo mne vyobrazení obalu. Domy jsou v perspektivě, ženština na střeše ne. Dle logické úvahy musí být tedy nakloněna ven do ulice a tedy zákonitě spadne. Fušeřina (umělecký záměr v tom nevidím) i v umění, myslím, že by mě takový obal zrovna ke koupi nepobídl. Snad je obsah lepší. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Přečetla jsem a místy se nasmala, konstatovala: to znám, škoda že jsem to nesepsala;-)Míša

    OdpovědětVymazat