pátek 9. září 2016

Postcrossing

Objevila jsem si novou aktivitu, v případě České pošty dokonce adrenalinovou. Nikdy totiž nevíte, zda pohled, vhozený u nás do schránky, dojde či nikoli. S tím sice ona aktivita, zvaná Postcrossing, patrně vůbec nepočítá, v Čechách je to tedy taková přidaná (nevím jestli) hodnota, ale je to tak. Ráda dostávám pohledy, ze všech koutů světa či rodné hroudy. Nechodí mi jich tolik, kolik bych si snad přála, a když jsem objevila tuto hříčku, neváhala jsem. Postcrossing je na principu registrace, poté si vylosujete adresu, někdo si třeba vylosuje i Vás, a výměna pohlednic může začít. Těším se. Zatím mám pouze zpětnou vazbu, z webu, že moje první pohlednice došla. Putovala 23 dní. Mně zatím žádná nedošla, ale prý už je na cestě (web nás pravidelně informuje). Tak snad dojde. 
Zatím došla jiná, potěšující velice. Ne díky postcrossing, o to větší je radost. Přišla z Českosaského Švýcarska, plna známek, zajímavých razítek a milého textu. Děkuji. 
A až dorazí i postcrossing, podělím se také. Hobby je hobby, a u nás v Čechách díky poštovním službám i napínavý adrenalin. 


Žádné komentáře:

Okomentovat