pondělí 16. října 2017

Sám doma

Není moc často. Ale když je, tak velmi, velmi neochotně. Vždycky se za tu samotu nějak pomstí. Už dvakrát zlikvidoval kabely, naštěstí nikoli pod napětím, protože v jeho dosahu je vždy elektřina vypnutá. I tak to je docela škoda. Stejně tak jeho likvidace koberce a občasné atentáty na boty, které zatím nerozkousal, ale vždy fikaně schoval. Vždycky na sebe všechno prozradí, protože kdykoli něco provede, tváří se velmi provinile. Zachariáš to měl podobně, jen ta jeho destrukce bývala zaměřena spíš na kolemjdoucí. Tobiáš je pro kolemjdoucí, lidi i psi, miláček, je vlídný a vstřícný, což Zachariáš tolik nebyl. Ale ten nám zase nic nerozkousal. Tobiáš jde po těch kabelech, tak uvidíme, kolik nových prodlužovaček bude třeba ještě koupit. Či jak dlouho budou viset někde u stropu. Tobiáš je prostě svůj.  Je to jezevčík se vším všudy. Blíží se mu pátý měsíc, což je v psím životě asi již puberta na dohled. Tak jsem zvědavá, co všechno nás v psím světě ještě čeká. Tobiáš totiž umí překvapit. Každý den. 

2 komentáře:

  1. Řekla bych, že jezevčí štěňata jsou na ničení věcí experti. U nás to trvalo asi 2 roky. Naštěstí nebýval dlouho sám, ale přesto stihl nadělat neplechu. Když jsem si občas postěžovala lidem, kteří mají taky psa, co všechno náš Blek zničil, kroutili hlavou. U nich až na pár zničených bot nic. Jitko pevné nervy!

    OdpovědětVymazat
  2. Majko, děkuji. On je to jinak mazel, ale když to na něj přijde:-) Snad to společně vydržíme. Děkuji a pěkný den přeji

    OdpovědětVymazat