neděle 8. dubna 2018

Hit hit

Dnes o čtení trochu jinak. Pan vydavatel audioknihy dostal nápad, že by z namluvené knihy mohla být taková encyklopedie, kterou nazval pocta hrdinům. Zde přikládám jeho průvodní text.
   .... Perličkou tištěné verze knihy je fakt, že ke všem válečným hrdinům autorka dokázala sehnat portrétní fotografie, často poprvé publikované. To je tak zásadní a dle mého i záslužná věc, že je nechceme na zvukové verzi nechat ležet ladem. Proto vznikl nápad na vytvoření výpravné zvukové encyklopedie, kdy načtené příběhy doprovodí bohatý booklet, mapující názvy a data všech výsadků, včetně fotografii jednotlivých parašutistů.
Výrobní náklady této verze jsou ale natolik vysoké, že by se CD muselo na pultech objevit za prakticky neprodejnou cenu.
Proto hledáme vaši pomoc.
Nechci žebrat o dary ani almužny. Věc je mnohem snazší. Pokusíme se vynechat  obchodníky a distribuce a nabídnout zájemcům o tuto tématiku titul přímo. Proto byla založena na portálu hithit.com sbírka. Co přesně obnáší ?
Během 45 dnů si na níže přiloženém odkazu může případný zájemce vybrat vhodný produkt ( CD, CD+ kniha atd..), který mu po ukončení sbírky doručíme až pod nos. Ušetří nějaké peníze ( v případě samotného CD 50 Kč), nemusí nikam chodit, nic objednávat, vyzvedávat atd.
Ale hlavně - princip tohoto webu je takový, že pokud za 45 dnů požadovanou částku nevybereme, všichni přispívající dostanou CELOU odeslanou sumu zpět na svůj účet. Riziko nula.
Takže prosím - máte-li ve svém okolí nějaké fanoušky válečného období, někoho, komu by taková audiokniha mohla udělat radost, pošlete informaci dál. Totéž platí pro šíření a sdílení pomocí Facebooku. Odkaz opět níže.
Je to příležitost udělat NĚCO, co tady po nás všech zůstane. Třeba už brzy začne někdo říkat, že "kdo ví, jak to bylo" atd. Stačí se rozhlédnout. I proto je toto CD srdeční záležitostí a naprosto všichni zúčastnění to cítí stejně. Autorka Jitka Neradová, herci Simona Postlerová a Martin Zahálka, autor úžasné hudby (včetně závěrečné písně) Raven i já- Jiří Buřič, Vydavatelství Trebenas.......

Zde odkaz na sbírku:


A zde facebook:


A já se nyní i touto cestou jen pokorně ptám, co Vy na to? 


1 komentář: