čtvrtek 17. května 2018

Končíme

...přesněji řečeno, zítra končí akce na Hit hitu, kde bylo možné přispět na encyklopedickou příručku a grafickou podobu celé audioknihy. Již jsem tady několikrát děkovala a opět ráda poděkuji, všem. 
Dnes jen chci přidat takové krátké shrnutí. Pan vydavatel vymyslel tuto aktivitu a pak jsme se společně báli, že to nemusí vyjít:-). 
A ono to vyšlo, navíc úplně skvěle. K lidem se tak dostala nejen audiokniha, ale i knihy v tištěné podobě, takže se s námi svezla i Jalna, která jistě (ač nic neříká),musí mít radost, protože je to velký úspěch. 
Lidé krom mých knih získaly i další skvělé tituly Vydavatelství Tebenas, z nichž já osobně jsem nejvíc nadšená z poslechu příběhu o páteru Toufarovi či osudů rodiny Pavlíny Pořízkové, Případ Pavlína. 
A s Haničkou v autě posloucháme Papejše, skvělé namluvené Bárou Hrzánovou a Radkem Holubem. Prostě, každý, kdo rád poslouchá audioknihy, si v Tebenasu přijde na své. 
Vracím se k Hit-hitu. Jednou z odměn byla i nabídka soukromé hodiny historie. A i ta byla zhodnocena!!!! Takže já se nyní připravuji na dvouhodinovou výuku dějin. A že nebudu mít žačku jen tak ledajakou, mojí studentkou se stane paní Martina Formanová! Přispěla na naši audioknihu, čehož si velmi vážím, a vybrala si tuto odměnu. Tak jsem zvědavá, těším se a zároveň jsem samozřejmě i trochu rozechvělá.
 Zítra ale  projekt končí, ještě si třeba hodinu speciálních dějin může někdo vybrat, protože lidé stále přispívají. Je to totiž i forma, jak lépe a rychle a spolehlivě získat i další produkty, knihy či CD. A vše v jednom balíčku. Možná, mohu-li poprosit, zda by se nějak ozvali ti, co již balíček obdrželi, i ti, co teprve čekají, abychom vše urychlili:-).?
V okamžiku, kdy chystám tento text, blížíme se k šedesáti tisícům. Takže velký úspěch a velké díky všem. A o hodině dějepisu budu samozřejmě informovat, protože to bude určitě neopakovatelný zážitek. Pro mě tedy určitě. 

Žádné komentáře:

Okomentovat